Ja u zemlji čuda

Ako ste se pitali

sanjalice | 05 Oktobar, 2008 18:59

      Ako se neko upitao ovih poslednjih meseci gde sam bila i šta sam radila, priuštiću mu zadovoljstvo da pročita. Ali ne šta bih ja napisala već moj biograf kada ja postanem poznata spisateljica, naravno posle svoje smrti kao što red nalaže, kad su veliki u pitanju. Pa zar sumnjate da ću ja postati poznata jednoga dana kada nikoga od nas više ne bude bilo?

       Dakle, reći će on, moj biograf:" Krajem leta te davne dvehiljade osme godine bila je okupirana pripremama za proslavu punoletstva svog jedinog deteta, ćerke, koju je od milošte zvala Seka, Mica, Vojče, Micko, sve primereno trenutku i raspoloženju. Pripreme su bile dugotrajne i detaljne, zahtevale su dosta truda, vremena i novca, tako da se S. udaljila od pisanja što joj je teško padalo. To sam saznao iz pouzdanog izvora, bliskog spisateljici. Isti izvor mi je dao i podatak da je slavna S. nekoliko dana posvetila i zbivanjima u struci, saznajući šta je novo na polju medicine. To je opisano u njenom postu Bez muke nema nauke, objavljenom na samom početku njenog stvaranja. Naime, prošla je kroz slične muke, ali sada kao iskusna sa više lakoće i uspeha. Opremljena novim velikim koferom. U to vreme i ćerka joj se spremala na matursku ekskurziju, tako da se kofer pokazao kao pravilna investicija. Pri tom vađenje potrebnih dokumenata Seka je obavila sama uz pomoć tate inače voljenog supruga naše spisateljice.

        Ovaj period njenog života, iako obeležen nestvaranjem imao je veliki značaj u njenom životu i naprosto je uticao na dalji tok njenih životnih zbivanja. Naime, našoj spisateljici, S. u tom burnom periodu njenog života odjednom je nestalo enzima za varenje govana. Da, da dobro ste pročitali, nestalo joj je enzima za varenje govana. To sam  saznao takođe iz pouzdanog izvora bliskog S. Da pojasnim kako se to desilo.

        Nasa slavna spisateljica bila je poznata kao osoba spremna da pomogne svakom i u svakoj nevolji. Imala je pozitivnu energiju koju je nesebično širila oko sebe i delila je sa drugima. Ali postojale su osobe koje su to zloupotrebljavale. Uviđala je ona to, gledala im kroz prste i strpljivo varila po jedno veliko govno, kad bi shvatila da ga je ponovo pojela, jer je svoju pozitivnu energiju i dobrotu pogrešno rasipala na pogrešne ljude. I onda je došlo to poslednje govno koje je pojela, i koje je istrošilo i poslednji molekul datog enzima.

        Ova pojava je doprinela da se S. probudi iz jednog sna koji je trajao ravno trideset godina. Ali je naravno kratkotrajno uticala na spisateljski elan koji joj se polako ali sigurno vraćao."

        Eto ovo će moj biograf napisati jednoga dana, a ja vam savetujem, ovako besplatno, a iz ličnog iskustva, ne dozvolite sebi da jedete ono iz njegovog teksta, nego osobe koje vas na to nateraju, izbegnite, spakujte ih po fiokama vaše duše, i razmenjujte pozitivnu energiju sa sličnima sebi.

Komentari

Re: Ako ste se pitali

tuzna | 05/10/2008, 20:03

Da znas,uopste se nisam pitala gde si,i bas me je bilo briga...Tako da cu ti samo reci da ispljunes sva govna koja si gutala do sad-i spremis se za nova.Jer,kao sto svi znamo,njih uvek ima...:****************

sanjalice

sanjalice | 05/10/2008, 20:08

Draga Tuzna,"malo" sam matora,pa ne mogu više.Posvetiću pažnju nekim drugim specijalitetima,ha,ha,ha.

Re: Ako ste se pitali

tuzna | 05/10/2008, 20:09

mmm,kao i uvek savrseno sklepam odgovor-amen.moze i tako :)
znaci li to da cu ja morati da pojedem i ona namenjena tebi?

sanjalice

seka | 05/10/2008, 20:13

Nema šanse Tuzna, pa nisi u kontaktu sa tim monstrumima. Samo ih prepoznaj oko sebe i beži,a za mene ne brini,snaćiću se.

Re: Ako ste se pitali

hyperblogger | 05/10/2008, 20:16

a uuu.... meni se ne jede, al ako treba da jedem i ako tuzna jede.... kuku, moracu i ja da kusam.
:( meni taj enzim ponestane barem jednom nedeljno.... i bas mi tesko padne onda.... ali kako sam 24 godine lagano evoluirala... izgleda da postajem imuna na njegov nedostatak... ili to ili lagano prerastam u govno.
dobro ti nama dosla nazad.

Re: Ako ste se pitali

patos | 05/10/2008, 21:11

he-he-he, ne sećam se kad sam pročitao plemenitiji tekst! Evo svima primera kako govno gubi vulgarnost i postaje junak plemenite priče. Samo što se taj manir i umeće takve transformacije gradi od malih nogu.
I da, čestitam stupanje ćerke u pravno prihvatljivu zrelost, a pretpostavljam i prve brucoške dane.
Ave!

sanjalice

sanjalice | 05/10/2008, 21:52

Hyperblogger,hvala na dobrodošlici,stalno sam mislila na sve vas,a vremena sam imala premalo. Inače enzim sam definitivno potrošila,ha,ha,ha!

sanjalice

sanjalice | 05/10/2008, 21:55

Patos, hvala na lepim rečima,trudim se da zabavim društvo, ponekad bude i neke pouke.

Re: Ako ste se pitali

andrijana | 05/10/2008, 22:07

Wellcome back!

sanjalice

sanjalice | 05/10/2008, 22:26

Andrijana hvala.Čitajući neke postove vidim da je nastao neki pičvajz dok nisam bila tu,mislim na blogu.Nadam se da će se stvari srediti,a možda su se i sredile a ja ne znam?

Re: Ako ste se pitali

andrijana | 05/10/2008, 22:29

@Sanjalice, stvari su se sredile, ne brini... sada je sve ok...nadam se da ce tako i ostati...

sanjalice

sanjalice | 05/10/2008, 22:35

Hvala Andrijanče!

Re: Ako ste se pitali

shadow | 05/10/2008, 22:36

Sazaljevam slucaj i oko nedostatka enzima :), znam da je proces bolan a i oko vadjenja papira za princezu, mi to prodjosmo pre dve godine i jedva prezivesmo :)

Re: Ako ste se pitali

casper | 05/10/2008, 23:30

Blago tebi kad si enzim potrosila, kod mene se on nekim cudom stalno stvara i stvara...a i govna se mnoze brzinom svetlosti.

Re: Ako ste se pitali

donna | 06/10/2008, 01:28

pa ženo pitala sam se gdje si.
Sad kad vidim kako si bila zauzeta....
Nego, ni ja enzim nikako da potrošim, da nisam felerična?

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb