Ja u zemlji čuda

Knjiga lica

sanjalice | 08 Jun, 2010 21:34

      Evo me opet na sceni. Nije da mi je ponestalo inspiracije, ma kakvi, ideje samo naviru. Drogiram se i knjigama i igricom, sve postižem. Nego, ubi me knjiga lica.

      Elem pojavi se u mojoj Zemlji čuda još jedno, ta knjiga lica. Nije to od skoro. Ne znam tačno ni kad je počelo. Ušunja se u naše živote samo tako. Deca poludela, ne skidaju se. Ne možeš da dođeš na red na kompjuter, makar malo da prospeš pamet. Kud sva deca tu i moja seka, čitaj ćerka, ne silazi.Vidim i penziju je tražila od knjige lica. Još joj nisu odgovorili.

      E sad. Ajd' što ona tamo talabesa, nego i mene nakači. Doduše pitala me, da ne grešim dušu. I ja pristadoh. Odmah mi je sve bilo jasno. Stavila moju sliku sa njom. Malo joj bilo njenih slika na njenom profilu, to se jelte zove profil, nego se svuda iskačila i kod mene. E to li je bio cilj vežbe!? I tako kad sam već tu krenem i ja da talabesam po toj knizi lica i eto zapostavim moje pisanije.

      A tamo, na toj knjizi, nakačila se deca, pa se preko dece nakačili roditelji, a mogu vam reći i pojedine babe. Pa kad tu krene prepiska, pa pohvale, pa izlivi emocija,pa pametne misli tipa "tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana", pa ljudi, nikad kraja. A onda u sred razgledanja, cuješ "poing", a ono ti se neko direktno javlja na vezu. Pa onda tu klikneš, milina božja od priče. 

      Sad, sve to ima prednosti i mane. Prednosti, ne košta puno, ne pereš šoljice od kafe, ne plaćaš autobus i avion da bi nekoga video. A mane, pa šta da vam kažem? Ako hoćete nekom da skrešete nešto, onako sočno, ipak je bolje skuvati kafu pa uz nju. Posle ti slatko dok pereš šoljice i sećaš se njegove face.

      I da ne dužim više, uključite se i vi ako u vašoj zemlji ima toga. Sami, preko dece, baba, unuka, kako bilo. Pa da vidite koje ludilo.

      Naravno, za kraj jedan savet. Ne preterujte osim ako imate još mnoooogo da radite do penzije. Treba pokušati.

      U zdravlje! 

 

Komentari

Re: Knjiga lica

lasica | 08/06/2010, 22:45

prokleta knjiga lica, zamenila je mladima sve druge knjige. Sta da radis.

Bas sam ja pisao pre nekih 6 meseci evoluciju iste, open source fazon al zamalo :)

pogledaj

sanjalice

sanjalice | 08/06/2010, 23:02

Lasice,ja sam ti malo glupa za ovu tehniku,usla sam na tvoj blog ali nisam pronasla taj post,iz kog je meseca?

sanjalice

sanjalice | 08/06/2010, 23:20

Dragi blogeri koji imate zelju da ostavite komentar na moje mudroser.... :-) slobodno to ucinite,odgovor cete dobiti prekosutra jer sutra radim 24 sata, a usled skolovanja seke nisam u prilici da nabavim laptop i to ucinim sutra,jerbo sad odoh da spavam i pripremim se za sutrasnje rintanje. Zahvaljujem unapred na razumevanju. Sanjalice.(umetnicko ime Koka, zbog ranog leganja)

Re: Knjiga lica

Baladašević | 09/06/2010, 00:23

Sanjalice, baš o tebe sam juče mislio, celi dan skoro provedoh u klinički centar, pa reko, možda smo se kuda i mimoišli...
Dobro nam došla, pozdrav iz ravnice!

Re: Knjiga lica

sanjarenja56 | 09/06/2010, 19:16

Sanjalice, ne bih na Facebook...ajde ti lepo dođi na blogersko druženje uz sladoled i kaficu!

sanjalice

sanjalice | 10/06/2010, 14:29

Baladasevicu dragi,nisi valjda poradi sebe isao u klinicki.Eto da si juznije u Kg pa da zavrsimo to ocas posla.Veliki pozdrav za tebe!

sanjalice

sanjalice | 10/06/2010, 14:34

Sanjarenja56,ja bih bas volela da te vidim na fejsu odnosno da ti vidis mene.Moji postovi ne idu uz slike,nisu tog tipa i onda se ne "poznajemo"kompletno :-).Nadji me na Sanja Zlaticanin,ima nas vise a mene ces poznati po seki

Стоматология в Москве

AellyFress | 29/11/2021, 14:25

Стоматология в Москве
https://americandental.ru/
Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
americandental.ru

Стоматология в Москвe dentaquest.ru

AnnaFress | 02/12/2021, 13:42

Стоматология в Москвe dentaquest.ru
https://dentaquest.ru/
Нам доверяют многие.Комплексный подход. Гарантия качества. Быстрое лечение. Услуги: Правильный прикус, Отбеливание, Восстановление зубов.
Dentaquest.ru

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb