Ja u zemlji čuda

J....a ih Coca cola

sanjalice | 16 Avgust, 2008 19:44

           Ovih dana sam se nervirala,  nerviiirala kako nisam odavno. Sunce je naravno izlazilo i zalazilo, zemlja se okretala oko svoje ose i oko Sunca, a meni su se dešavale stvari u fazonu " e da si ranije došla ", što mrzim iz dna duše pogotovo kad znam da je to samo sviranje ku..u da budem otkačena iz nepoznatog mi razloga. Naravno da je to uticalo na moj stvaralački žar i ubijalo mi volju za pisanjem.

            A onda jutros kao kap u prepunoj čaši nerviranja, dođe mi ono Čavićevo srebro na tekućim olimpijskim igrama. Sednem ja jutros,pijem kafu i Coca colu i gledam tv. Javljaju da je osvjio drugo mesto. 'Ajde što javiše nego počeše da prikazuju snimke. Niti sam stručnjak niti sudija, ali vidim da je on ispod vode dodirnuo bazen,a onda onaj što kao pobedi, iznad vode. Usporili snimak, a meni se kosa diže na glavi, toliko sam se naježila. Pa ustanem, ponesem onu Coca colu i prospem u sudoperu. Opsujem na glas: " Jebala ih Coca cola ! " Pa taman da podnesu da se podiže srpska zastava prva, a njihova ispod. Da je momak plivao za njih, a ne za Srbiju bio bi prvi. Tako nadrndana i besna krenem da polemišem, a volim da serendam samo tako, pa čujem da svi idu na doping kontrole, samo za američke sportiste to ne važi jer, zaboga država garantuje za njih. Pa dokle ta zajebancija, kad će da im bude dosta!? Pa onda tako besna, usmerim sva svoja veštičja znanja, umeća i anateme protiv njih. Za od bombardovanja pa na ovamo do plivanja. I sad očekujem rezultate.

           Ovog puta sam bila kratka iz jednostavnog razloga, da ne drndam više po svojim živcima. Samo da prođe ovo pomračenje meseca, možda mi i to smeta kao staroj veštici.

           U zdravlje! 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb