Ja u zemlji čuda

Jadna braća žalosna im majka

sanjalice | 15 Septembar, 2009 22:23

        Sad mi je mnogo lakše kad pročitah da će policija da mi zaštiti braću pedere na zakazanoj im paradi. Ne dajte se zbuniti sa ovim " braću pedere". Pa i ja sam peder, kad bolje razmislim, eto priznajem javno. Volim jednog muškarca, oca moje voljene ćerke. A boga mi umem i da se okrenem za zgodnim muškarcem, eto priznajem.

         Samo, kao humanista zabrinuta sam za ostale pojedince devijantnog ponašanja. Šta sa mučenicima pedofilima, sad oni mogu da se pobune kao progonjeni, pa jadni voajeri, pa egzibicionsti, mukice, moraju da se kriju po žbunju, a ovi iz gradskog zelenila potkresali parkove, zgodnih mesta sve manje. Baš bi bio lep transparent " VRATITE NAM ŽBUNJE". Ili " ZAšTITITE KOZE", to bi naravno nosili oni što vole seks sa životinjama. A onda bi neki rekli, a što koze seljoberi, šta je sa nama iz gradova, i tako u nedogled. Priznajem da sam konzervativna , valjda me j...e godina proizvodnje,ali sve mi se nekako čini da fali jedan kao što je nekad bio jedan drug Tito, pa da udari veto na sve to. Jebote, ovo ispade u stihu na kraju!

         Izvinjavam se gore navedenim grupacijama, nisu oni krivi što se priroda poigrala, znamo da postoje pa baš ne moraju i da paradiraju. Ja napisah, a vi braćo pederi neka vam je Bog u pomoći.

         U zdravlje!         

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb